2012. február 29., szerda

"bezzeg a..."


...óóó, hogy a faszom kivan már vele, hogy azon csámcsog a nép, hogy a vezetők többet keresnek, vagy vagyonosabbak, mint akiknek az érdekében beszélnek.
A faszom kivan vele.

A vezetőket meg kell fizetni a vezetésért. Annyira, hogy jól éljenek, és tudjanak olyan tiszteletet parancsolóan megjelenni, mint ami kijár nekik.

Ha a miniszter elnöknek nem jutna pénze új öltönyt venni, vagy új inget, hogy nézne már ki? Vagy, ha azon kéne aggódnia, hogy hogy jön ki a pénzéből a hónapra, amikor három iskolás gyereket kell eltartania, ruházkodás, élelmezés, kikapcsolódás, ilyesmi. A nyomor nem tesz alkalmassá arra, hogy fenntarthatóan tudj nagy dolgokkal foglalkozni.

Ahogy nem teheted meg, hogy 100 000-ret fizetsz annak havonta, aki naponta milliókkal dolgozik. Ha nem fizeted meg azt, aki a pénzedet kezeli, ... inkább megfordítom: ha megfizeted azt aki a pénzedet kezeli, akkor nem fogja azt nézni, hogy hol csurran-cseppen neki még egy kis lóvé, hanem becsületesen a legjobb tudása szerint fogja kezelni a pénzed. Ez igazából mindenre igaz.

Ahol spórolni kell, ott bizony keresi az ember a kiskapukat.

Ugyanúgy, a pápa aranykeresztje sem pont az az érték, amit ha eladna, akkor hű de jobb lenne a világ, mert mondjuk fél évre biztosította tíz afrikai gyerek élelmezését és iskolázását. Igen, és a köv félév miből menne? A koronájából? Haha.

NEM FENNTARTHATÓ!

Kösz a megértést. Ne zaklass többet ilyen orbitális baromságokkal.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése